FOTO/ Accident rutier grav în Prahova. Un bărbat, preluat de elicopterul SMURD

FOTO/ Accident rutier grav în Prahova. Un bărbat, preluat de elicopterul SMURD

Accident rutier grav în Telega, sat Bustenari!

Din primele verificări, se pare că, un bărbat în vârstă de 33 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe DC 133, pe raza localității Buștenari, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers. Ar fi părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a cablurilor electrice, potrivit reprezentanţilor IJP Prahova.

În urma evenimentului rutier, un bărbat de 38 de ani, pasager în auto, care pare a fi rănit grav. A fost preluat și transportat de elicopterul SMURD, la spital.

Conducătorul auto nu deține permis de conducere. La testarea cu aparatul etilotest a avut rezultat pozitiv, respectiv 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale, potrivit sursei citate

Vezi şi https://republikanews.ro/un-ploiestean-a-ajuns-la-spital-pentru-ca-se-simtea-rau-si-a-mintit-medicii-acum-are-dosar-penal/?fbclid=IwAR3yG6RPxC1uVKC1vvKwQjpSL9q_4As131ystQvOsFa6qMB-RrhIKni97ys

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO AMATOR

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here