FOTO/ Dotarea SJU Ploieşti continuă. Aparatură medicală modernă pe mai multe secţii

 FOTO/ Dotarea SJU Ploieşti continuă. Aparatură medicală modernă pe mai multe secţii

 

Dotarea cu aparatură medicală modernă continuă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Au fost aduse 3 stații cu 2 injectomate și 2 infusomate, pentru secțiile Interne 2, Nefrologie și ATI Cardiologie

La începutul lunii noiembrie 2019, Secția Interne 1 a SJU Ploiești a fost dotată cu un Ecograf Samsung HS 60 iar Secția de Neurologie a beneficiat de achiziționarea unui Ecograf Samsung HM 70A, care este foarte util pentru stabilirea tratamentului în cazul unui AVC.

Modernizarea unității sanitare a continuat și în luna decembrie, astfel încât de curând, Secția Interne 2, Secția de Nefrologie și Secția ATI Cardiologie au primit un set injectomat cu accesorii, mai exact 3 stații cu 2 injectomate și 2 infusomate fiecare. Acest sistem este utilizat pentru administrarea medicamentelor perfuzabile, a alimentelor totale parenterale (TPN), a  lipidelor și a lichidelor enterale.

Toate aceste echipamente de ultimă generație, vor contribui la creşterea calităţii serviciilor medicale, servicii de care vor beneficia prahovenii.

  Vezi şi  https://republikanews.ro/acrosata-de-tir/?fbclid=IwAR0H74es8jx6enmonB-nEWHBBvtMv4gT2zXUDGQMWTlhSd_m6aWhfKKSb30                                                  

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here