logo
RNTV Live

Formula 1, Marele Premiu de la Imola: Max Verstappen a câștigat cursa, urmat de Lando Norris și Charles Leclerc pe podium

OIP
Constantin Corina

Pilotul olandez Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de la Imola. Pe podium s-au mai clasat Lando Norris și Charles Leclerc

Marele Premiu de la Imola a fost transmis în direct pe Antena 1 și LIVE STREAM în AntenaPLAY.

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de la Imola, fiind urmat de Lando Norris și Charles Leclerc. Cel mai bun timp în cursă a fost înregistrat de George Russell.

UPDATE tur 48/63: Charles Leclerc a greșit frânarea și a ieșit de pe circuit, în duelul pentru poziția a doua cu Lando Norris.

UPDATE tur 37/63: Lewis Hamilton l-a depășit pe Sergio Perez și a urcat pe locul șapte!

UPDATE tur 8/63: Sergio Perez a ieșit de pe pistă, dar a continuat cursa fără probleme. Pilotul de la Red Bull se clasează pe locul zece, transmite AS.RO.

Max Verstappen a plecat perfect din pole position și este lider după primele viraje, urmat de Lando Norris și de cei doi piloți de la Ferrari.

În calificările pentru Marele Premiu de la Imola, Max Verstappen a obținut cel mai bun timp: 1:14.746. Olandezul a egalat recordul regretatului Ayrton Senna, de 8 pole-position-uri obținute la rând.

Oscar Piastri a fost cel mai rapid pilot din a treia sesiune de antrenamente (1:15.529). Australianul de 23 de ani a fost urmat de coechipierul de la McLaren, Lando Norris, în timp ce al treilea cel mai bun timp a fost al lui Carlos Sainz, de la Ferrari.

Cel mai rapid pilot al sesiunii a fost Charles Leclerc de la Ferrari (1:16.990), în timp ce George Russell de la Mercedes a înregistrat al doilea cel mai bun timp (1:17.094). Al treilea pilot al sesiunii a fost Carlos Sainz.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor