logo
RNTV Live

Şumudică, după succesul de azi cu Beşiktaş: “Cel mai bun meci al meu din ultimii 2 ani”!

sumi
Cristian Anghelescu

Campioana en titre a României, Astra Giurgiu, a învins formaţia turcă Beşiktaş Istanbul cu scorul de 3-1 (2-0), astăzi, pe malul Bosforului, într-un meci amical de fotbal.

Marius Şumudică a explicat ce trăiri a avut în faţa celor 15.000 de fani prezenţi la meci, explicând care jucători au impresionat.

“Ne-am dat seama de ceea ce înseamnă să fii respectat. Am fi făcut două zile pe drumul dintre aeroport și stadion, dacă nu eram încadrați de poliție și în față, și în spate. Am ajuns în 20 de minute. Din momentul în care am pășit pe tărâmul turcesc, am fost păziți ca o echipă de Champions League.

Ne-am ridicat la nivelul lor. E cel mai bun meci pe care l-am făcut eu ca antrenor la Astra, în ultimii 2 ani de zile. Cea mai bună exprimare. Nu ştiu dacă mai avem timp să ajungem pe primul loc, dar creştem valoric.

Intrăm în linie dreaptă şi vom reveni acolo unde ne e locul, între primele echipe. Ne-au felicitat jucătorii, a fost un antrenament bun. Au jucat cu 5 jucători titulari, că au avut şi ei 5 convocaţi. Ioniţă a făcut cel mai bun meci de când e la Astra. Ce înseamnă să ai 15.000 de fani la un amical”, a spus Şumudică pentru Digisport.

Alex Ioniţă II (41), Sergiu Buş (44) şi Alexandru Stan (63) au marcat golurile echipei antrenate de Marius Şumudică, în timp ce golul de onoare al campioanei Turciei a fost înscris de Sedat Şahinturk (88), potrivit site-ului oficial al clubului turc.

Şumudică nu a putut conta pe cei doi jucători aflaţi la naţională, Cristian Săpunaru şi Constantin Budescu, dar nici pe portarul Silviu Lung jr, Filipe Teixeira sau Claudiu Belu, toţi trei accidentaţi. Antrenorul campioanei a putut folosi însă mai mulți jucători din lot care au evoluat mai puțin în actualul sezon. La finalul anului competițional, nu mai puțin de 15 fotbaliști din lotul giurgiuvenilor își termină înțelegerile cu Astra.

sursa: digisport

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor