logo
RNTV Live

Fondurile de vânătoare din Prahova au fost populate

Dumitrescu Vlad

Aproape 1000 de păsări au fost eliberate pe 15 fonduri de vânătoare din Prahova. Vorbim despre popularea cu fazan făcută de vânătorii prahoveni. Scopul este acela atât de a reface efectivele, dar și de a pregăti sezonul de vânătoare la păsări.

Reprezentanții Asociației Vânătorilor și Perscarilor Prahova au efectuat pentru prima oară în acest an, o populare a fondurilor cu fazani. Au fost eliberate peste 1000 de exemplare care au fost cumpărate de la cea mai mare făzănărie din România, cea de la Gherghița, din Prahova. Fazanii au fost eliberați pe 15 fonduri de vânătoare din cele 19 ale asociației.

Alex Nedelcu este vânător. A venit să dea o mână de ajutor la eliberarea fazanilor, însoțit de băiețelul lui de doar 5 anișori.

Efortul financiar pentru achiziționarea celor 1000 de păsări ar fi fost imposibil fără ajutorul membrilor asociației, suma totală fiind de  peste 15.000 de euro.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor