logo
RNTV Live

Fonduri importante pentru proiecte din Prahova

bani-de-la-stat
Erika Stoica

Fonduri importante pentru proiecte din Prahova

Consiliul Județean Prahova invită persoanele fizice şi juridice fără scop patrimonial, respectiv asociaţiile şi fundaţiile constituite conform legii care îndeplinesc condiţiile prevăzute de Legea nr. 350/2005, să depună ofertă în scopul atribuirii contractelor de finanţare nerambursabilă, pentru domeniile: cultură și învățământ, sănătate, social, tineret, protecția mediului; – sportul pentru toți, sport de performanță.

Procedura aplicată pentru atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă a proiectelor din domeniile: cultura și învățământ, sănătate, social, tineret, protecția mediului; – sportul pentru toți sport de performanță, pe anul 2023, este prevăzută de art. 6 din Legea nr. 350/2005, privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

Sursa de finanţare a contractului şi valoarea: buget județului Prahova 3.000.000 lei, defalcat pe domeniul Cultură și Învățământ, Sănătate, Social, Protecția mediului 250.000 lei, domeniul Tineret 250.000 lei, domeniul Sport de performanță, Sportul pentru toți în sumă de 2.500.000 lei.

Durata proiectelor: până în data de 30.11.2023

Data limită pentru depunerea propunerilor de proiect: ????????.????????.????????????????, ???????????? ????????,????????. Se foloseşte procedura accelerată conform art. 20, alin.2 din Legea 350/2005, pentru a nu cauza prejudicii autorității finanțatoare.

Propunerile de proiect vor fi depuse online pe Platforma digital.cjph.ro.

Selecţia şi evaluarea proiectelor în vederea obţinerii finanţării nerambursabile se va face de către comisia de evaluare, în perioada: 16.05.2023 – 06.06.2023. Ghidurile care stau la baza finanțării acestor proiecte sunt postate pe site-ul Consiliului Județean Prahova: www.cjph.rohttps://cjph.ro/consiliul-judetean-prahova-invita…/#finantarinerambursabile#finantariong#activitatinonprofit#ghidulsolicitantului#cjprahova#proiectecjprahova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

sursa CJ Prahova

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor