logo
RNTV Live

Focare de COVID-19 la Spitalul Municipal Schuller Ploiești şi la Complexul de Servicii Comunitare Fântânele

forcar coronavirus
Mihai Constantinescu

Direcția de Sănătate Publică Prahova a identificat noi focare la Spitalul Municipal Schuller Ploiești, fiind confirmațe cu noul coronavirus 17 cadre medicale din secția Oncologie (4 persoane), compartimentul de Radioterapie (6), laboratorul de analize medicale (4) și laboratorul de Radioterapie (3). Personalul medico-sanitar a fost izolat la domiciliu, fiind realizată dezinfecția spațiilor. Activitatea în secțiile respective este asigurată de personalul care nu a fost infectat cu noul coronavirus, în condiții de maximă siguranță.

Un alt focar a fost înregistrat la Complexul de Servicii Comunitare Fântânele, unde 44 de persoane au fost confirmate cu SARS-CoV-2. Dintre acestea, nouă sunt din rândul personalului, iar 35 sunt beneficiari. Cei din urmă au fost izolați în unitatea medico-socială, fiind monitorizați de un medic specialist. Spațiile au fost dezinfectate.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/a-fost-semnat-contractul-pentru…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor