logo
RNTV Live

Focar infracţional lângă Lidl-ul de la Nord

tirist jefuit 2
Raluca Eparu

Ieri seară, în jurul orei 21.30, şoferul unui TIR care venise să descarce marfă la magazinul Lidl din nordul Ploieştiului a anunţat la 112 că i-a fost furat telefonul mobil din cabină. Asta în câteva minute cât a fost plecat. De fapt, fapta nu ne miră având în vedere că zona este plină de persoane dubioase şi de bălării unde se pot ascunde aceste persoane. Zilnic, în fosta grădiniţă a fabricii Dero, tineri între 14 şi 30 de ani, care îşi fac veacul în această clădire ruinată, agasează conducătorii auto în intersecţie când vor bani pentru spălatul parbrizului şi trecătorii, atunci când joacă barbut sau beau aşezaţi pe trotuar.

 

Pe 11 august 2016 am solicitat Primăriei Ploieşti detalii referitoate la această clădire, care chiar dacă nu aparţine municipalităţii, autoritatea locală este obligată să facă ceva pentru protecţia cetăţenilor. Nu am primit încă răspuns, dar nu au trecut încă 30 de zile. Un lucru e cert, însă. Indiferent cui aparţine clădirea, până când locul nu va fi reamenajat, bălările tăiate, clădirea pusă în siguranţă sau de ce nu reconstruită şi folosită, zona va fi nu numai un focar de infecţie, ci şi un focar infracţional, căruia o sa-i picăm victimă toţi.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor