Orchestra Populară „Flacăra Prahovei” vă invită la concert

sursă foto virtualconcerthall.ro
cautam-reporteri-republikanews

Orchestra Populară „Flacăra Prahovei”, condusă de dirijorul Marian Dovîncă, vă așteaptă sâmbătă, 24 aprilie, de la ora 18.00, la un concert în care îi veți putea asculta pe Gelu Voicu, Traian Frîncu, Gigi Stoica, Adriana Deaconu și Violeta Barac-Visarion. Invitați sunt Mariana Mușa Trăscău, Constantin Tabac și Ansamblul de Dansuri “Doina Prahovei”, coordonat de coregraful Marian Marinică. Prezintă Violeta Barac Visarion.

Concertul se va desfășura FĂRĂ public și va fi transmis și integral live pe Virtual Concert Hall. Bilete virtual, aici: https://virtualconcerthall.ro/produs/bilet-virtual-transmisie-live-concert-folcloric-24-aprilie-2021/

just insolv sprl

Concertele cu public ale Filarmonicii “Paul Constantinescu“ au fost suspendate, în această perioadă, în conformitate cu prevederile Hotărârii nr 33/19.04.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

ATENȚIE! Din motive obiective independente de organizatori, concertul extraordinar

TheSuper4 a fost amânat ca urmare a prevederilor Hotărârii 27/03.04.2021 a Comitetului pentru Situații de Urgență. Evenimentul a fost reprogramat, urmând să aibă loc pe 15 iunie 2021. Biltele deja achiziționate rămân valabile atât pentru prezența fizică în sală cât și pentru vizionarea pe platforma Virtual Concert Hall.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here