logo
RNTV Live

O mamă din Prahova cere ajutor pentru a-şi găsi fiul dispărut/ FOTO

dispărut
Mihai Constantinescu

O mamă din Prahova cere ajutor pentru a-şi găsi fiul dispărut.

La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Călugărească au fost sesizați de o femeie din Albești-Paleologu despre faptul că fiul său, numitul ILLEA NICOLAE CĂTĂLIN, în vârstă de 22 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu la data de 19 februarie a.c. și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: 1.75 m înălțime, ten alb, greutate 95 kg, păr șaten drept, față ovală, frunte mijlocie, ochii albastru-verzui.

La momentul plecării acesta era îmbrăcat cu pantaloni de trening de culoare neagră, hanorac de culoare neagră și adidași din piele de culoare neagră, cu talpă de cauciuc de culoare neagră, prezentând în partea din spate o emblemă de culoare roșie cu inscripția Reebook.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/a-ucis-un-om/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor