logo
RNTV Live

Control ANAF la un ziar care urma să publice o anchetă despre Dragnea

Consilierul premrului Tudose cere demisia lui Dragnea: "Chiar avem şi altceva de fâcut decât să urmărim epopeea judiciară interminabilă a domnului Dragnea"
rnews

 Jurnaliștii de la Rise Project au anunțat joi, pe pagina de facebook, că sunt ”vizitați la redacție” de inspecția Antifraudă de la ANAF. De ce?  Pentru un control… inopinat.

Coincidență, acțiunea Fiscului vine în ziua în care Rise Project a anunțat publicarea unei noi anchete. Anchetele îl au în centru pe președintele PSD, Liviu Dragnea.

Ultimul episod al anchetelor care îl vizează pe liderul PSD a fost publicat pe data de 3 iulie,  când jurnaliștii Rise Project au documentat ”intrările și ieșirile din Brazilia ale lui Liviu Dragnea & Co.” (LINK)

Între alții, președintele PSD a fost acompaniat în periplurile sale sud-americane de reprezentanți la vedere ai companiei Tel Drum. Printre cei care l-au acompaniat s-a aflat și de patronul sinucigaș al Regiotrans. Un alt personaj a fost  proaspăt angajata secretară de la minister.

Liviu Dragnea a trimis un SMS prin care îi amenință pe cei de la  Rise Project cu acțiunea în instanță.

Mai multe aici- http://cursdeguvernare.ro/control-inopinat-al-anaf-la-sediul-rise-project-in-ziua-aparitiei-unei-noi-anchete-ce-il-vizeaza-pe-liviu-dragnea.html

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor