Finalul de săptămână vine cu temperature extrem de ridicate/ VIDEO

Finalul de săptămână vine cu temperature extrem de ridicate. La Ploiești vor fi și 30 de grade în zilele de joi și vineri. Week-end-ul va fi însă unul poloios.

După un început de primăvară cu vreme capricioasă, în care nu au lipsit ninsorile la munte, mercurul în termometre va urca, joi și vineri, la 30 de grade Celsius. Sfârșitul de săptămână va aduce, în schimb, un nou val de ploi.

cel mai verde complex reziential

Începutul de săptămână a debutat cu o schimbare radicală a vreme, fiind emis și un cod galben de ploi, intensificări ale vântului și chiar grindină în zona de munte. Vestea bună este că vremea se încălzește. La Ploiești, joi și vineri, sunt așteptate temperaturi maxime de până la 30 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor urca până la 15 grade Celsius.

În weekend, în schimb, se va înregistra un nou val de ploi, în timp ce temperaturile se vor menține la 25… 26 de grade Celsius. La munte, vremea rămâne rece, cu temperaturi minime de 0… 3 grade Celsius.

În weekend, la altitudini de peste 1800 de metri, este așteptat un nou val de ploi, descărcări electrice și chiar grindină, în timp ce temperatura minimă va ajunge la 2 grade Celsius.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here