logo
RNTV Live

Finala Campionatului Mondial de handbal feminin este mâine

franta - suedia
Cristian Anghelescu

Finala Campionatului Mondial de handbal feminin este mâine

Echipa naţională a Franţei a învins, vineri, la Hamburg, cu scorul de 24-22 (11-12), reprezentativa similară a Suediei. Ea s-a calificat în finala Campionatului Mondial de handbal feminin din Germania, fază în care va întâlni Norvegia, deţinătoarea trofeului.

Interul dreapta Alexandra Lacraberre a fost principala marcatoare a Franţei, cu cinci goluri. Au mai reuşit să înscrie pentru franţuzoaice: Pineau 4 goluri, Ayglon 3, Dancette 3, Landre 3, Zaadi 3, Dembele 2, Flippes 1.

Extrema CSM-ului București, MVP-ul meciului

Cea mai bună marcatoare a întâlnirii a fost, însă, suedeza Nathalie Hagmann, extrema dreaptă a echipei CSM Bucureşti, care a reuşit să puncteze de opt ori. Pentru Suedia au mai înscris: Roberts 5 goluri, Westberg 4, Gullden 2, Mellegard 1, Sand 1, Blomstrand 1.

Finala dintre Franţa şi Norvegia se va disputa duminică, de la 18:30, tot la Hamburg. De la 15:30, Suedia va înfrunta vicecampioana mondială en titre, Olanda, pentru medaliile de bronz.

Ambele partide vor putea fi urmărite pe TelekomTV.

Norvegia, deţinătoarea trofeului, a devenit prima finalistă a turneului final, după ce a învins, vineri, cu scorul de 32-23 (17-10), Olanda, în reeditarea finalei din 2015.

În finala ediţiei trecute, Norvegia a învins Olanda cu scorul de 31-23.

sursa: mediafax

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor