logo
RNTV Live

Strasbourg – PSG se încheie la egalitate, dar PSG devine cea mai titrată echipă din Franța”

download (26)
Fălcescu Andreea

PSG devine campioană în Ligue 1 după un rezultat de egalitate cu Strasbourg


PSG a reușit să câștige titlul de campioană în Ligue 1 în urma unui meci încheiat la egalitate cu echipa Strasbourg.

În prima jumătate a meciului, Strasbourg a avut mai multe ocazii de gol. Diallo a încercat să-l învingă pe portarul Donnarumma în minutul 22, dar șutul său din interiorul careului a fost respins.

PSG a răspuns prin Renato Sanches în minutul 29, dar portarul Sels a reușit să respingă șutul acestuia în corner.

Diallo a lovit bara porții lui Donnarumma în minutul 38 cu un șut de la distanță. Prima repriză s-a încheiat cu o lovitură liberă ratată de Leo Messi.

În partea a doua a meciului, PSG a început în ofensivă și Leo Messi a reușit să marcheze în minutul 59 cu un șut la colțul lung, după o pasă de la Kylian Mbappe.

Finalul meciului a fost dominat de echipa Strasbourg. Kevin Gameiro a egalat scorul în minutul 79 după o respingere a portarului Donnarumma. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1, iar PSG a devenit campioană în Ligue 1 pentru a 11-a oară.

PSG ocupă locul întâi în clasament, acumulând 85 de puncte, în timp ce echipa Lens, aflată pe locul doi, are 81 de puncte. Strasbourg se află pe locul 15, cu 40 de puncte și o etapă rămasă de disputat.

Sursa: digisport.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor