logo
RNTV Live

Fii ceea ce porți! O campanie manifest, semnată de Ploiești Shopping City!

Incredere_Ploiesti Shopping City
rnews

Fii ceea ce porți! O campanie manifest, semnată de Ploiești Shopping City!

 Ploiești, 6 iunie – Autenticitatea nu ține cont de trenduri mondiale, Must Have sau Colour of the Year. Vara aceasta, Ploiești Shopping City te provoacă printr-o campanie de comunicare-manifest să „Fii ceea ce porți!” și să porți cu încredere ceea ce simți că te reprezintă.

Mesajele noii campanii te îndeamnă să fii #libertate! Să-ți întinzi aripile în haine și culori în care te simți TU. Să fii #pasiune și să trăiești clipele intens și la interior, și la exterior! Să nu-ți fie teamă să porți roșu aprins, negru intens, violet strălucitor sau galben pur! Să fii #energie, #aventură, #curaj, #încredere și #totulsepoate. Pentru că totul se poate atunci când porți cu încredere ceea ce te reprezintă.

Conceptul campaniei Ploieșți Shopping City pleacă de la o realitate evidentă: există zeci de feluri de a fi și zeci de feluri de a ne îmbrăca. Și, pentru toate aceste zeci de feluri, magazinele centrului comercial vin cu abordări vestimentare unice și colecții inedite.

În perioada 7 iunie – 14 iulie, Ploiești Shopping City îți răsplătește încrederea de a fi tu și curajul de purta hainele, machiajul, parfumul și tocurile care te reprezintă cel mai bine. Cumpărăturile de minimum 250 de lei îți aduc pe loc o brățară textilă #stilutău și te califică pentru unul dintre premiile prin tragere la sorți: 1 ținută asortată cu #pasiune în valoare de 2000 lei, 1 Bicicletă Alfa Romeo Stradale Touring tunată cu #libertate, 15 invitații duble la Untold mixate cu #încredere.

Până la final de vară, Ploiești Shopping City te așteaptă cu evenimente surprize și experiențe surprinzătoare, care îți încurajează unicitatea și îți răsplătesc autenticitatea.

Urmărește paginile de Facebook și Instagram, inspiră-te și FII CEEA CE PORȚI! Pentru mai multe detalii despre campanie te așteptăm pe site-ul Ploieșți Shopping City.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor