logo
RNTV Live

Fetiţa unei familii din Ploieşti are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi. Mama copilei:”Mă pun în genunchi în fața voastră și vă implor”

copil-1
Mihai Constantinescu

Fetiţa unei familii din Ploieşti are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi. Delia are doar 1 an şi 8 luni şi a fost diagnosticată cu anemia Fanconi. Atfel spus, copilul are cancer medular. Pentru a putea trăi, fetiţa are nevoie de o operaţie pe care o poate face doar în străinătate.

Fără ajutorul semenilor, însă, procedura chirurgicală nu va putea fi realizată din cauza lipsei banilor. Iată de ce se face apel în mediul online pentru a primi ajutor de la cei care vor şi pot să facă asta pentru familia greu încercată de soartă.

Familia are nevoie de ajutor pentru fetiţa lor

Iată mesajul de pe Facebook:

“Cu lacrimi în ochi vă cerem ajutorul !

Prietenii noștrii au aflat o veste ce le-a schimbat radical viața! Alexandra şi Cosmin au aflat de curând o veste tristă! Fetița lor, Delia, în vârstă de 1 an și 8 luni, a fost diagnosticată cu anemia Fanconi. În termenii noștri: cancer medular!

Ea trebuie să facă urgent transplant de măduvă în străinătat . Costurile sunt enorm de mari (85000 euro cel puţin).

Vă implorăm să ne ajutați! Este cu mult peste puterile lor! Durerea ce o au nu se poate exprima în cuvinte. Nici nu pot descrie prea mult! Efectiv nu avem cvinte


Deliuţa noastră e puternică!

Gărgărița noastră are nevoie de noi mai mult că oricând. Viața ei atârnă de o sumă de bani!

Dacă cineva are întrebări, putem oferi în privat actele doveditoare!
Mă pun în genunchi în fața voastră și vă implor să donaţi cât de puţin puteți.

Iată conturile lor
PREDA ELENA ALEXANDRA
RO59 RNCB 0841 1246 7582 0001
RNCBROBU
Preda Cosmin Iulian
IBAN: RO51 RNCB 0780 0918 9671 0001″, este mesajul postat în mediul online

Ce este anemia Fanconi

Anemia Fanconi (AF) este o boală genetică rară, însă cea mai frecventă formă de insuficienţă medulară ereditară, caracterizată prin statură mică, anomalii scheletale, anemie aplastică, incidenţă crescută a leucemiei şi tumorilor solide şi sensibilitate celulară crescută la agenţii toxici pentru ADN.

AF este o boală ereditară cu transmitere autozomal recesivă în 99% din cazuri.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-barbat-din-vaslui-sta-la…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-barbat-din-vaslui-sta-la-morga-spitalului-judetean-din-luna-mai-povestea-ciudata-a-barbatului/?fbclid=IwAR1xOxsGeBI_Z0RnoIUkztP-D8JnIw3oNESq7wzg0AK-sE14YwVTdxj61cU

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor