Pregătiți-vă pentru Festivalul Cașcavelei de la Valea Doftanei! Surprize uriașe în acest an!Cea de-a 17-a ediție a Festivalului Cașcavelei de la Valea Doftanei începe pe7 septembrie. 

Festivalul cașcavelei este programat să se desfășoare în zilele de 15, 16, 17 Septembrie 2023

Cașcaveaua este pregătită în zona Valea Doftanei după o rețetă veche de sute de ani, din ingredinte sută la sută naturale. Mai mult decat atat, preparatul emblemă a localității, este de 16 ani  înregistrată nu doar în scriptele Ministerului Agriculturii, ci si la Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM)

Festivalul Cascavelei se desfășoară într-una dintre cele mai fermecătoare locații din România, înconjurată de munți impunători și păduri misterioase, adică pe Valea Doftanei.

Cei care vor veni la festivalul devenit tradiție, se vor bucura de un program muzical diversificat, care acoperă genuri variate, de la muzică tradițională și folk, până la rock și electronic. Pe parcursul festivalului, veți avea ocazia să vă delectați cu concerte live susținute de artiști talentați, care își vor împărtăși pasiunea pentru muzică cu publicul: Francesco Napoli, Georgiana Lobonț, Alex Velea, Dony, Alexia, Dj Conte, Azur, Raluca Guslicor, Boby, Mr. Juve, Radu Ilie, Aida, DJ Baron, Medeea, ș.a.

De asemenea, turiștii vor putea explora expozițiile de artă contemporană, să participe la ateliere creative și să interacționeze cu artiști locali și internaționali.

Festivalul Cascavelei este un eveniment destinat întregii familii. De la zone de joacă pentru cei mici până la ateliere și activități de aventură pentru adulți, fiecare vizitator va găsi ceva care să-l inspire și să-l bucure.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *