logo
RNTV Live

FESTIVALUL BRAZILOR ÎMPODOBIȚI

Daniel

100 de braduti au fost impodobiti in centrul orasului Ploiesti. Acestia au fost pusi la dispozitie de catre Directia Silvica Prahova, partener al evenimentului Festivalul Brazilor Impodobiti, alaturi de Inspectoratul Scolar Judetean. La actiune au luat parte elevi din toate institutiile de invatamant din Prahova. Podoabele au fost confectionate manual de catre acestia, iar la final, brazii vor fi plantati in curtea fiecarei scoli. A fost priilej de socializare si schimb de experienta intre unitatile de invatamant, iar la eveniment a luat parte si Mos Craciun.

Esplanada Palatului Administrativ din Ploiesti s-a umplut luni de mult verde. 100 de brazi in ghiveci au fost adusi de catre Directia Silvica Prahova pentru Festivalul Brazilor Impodobiti. Evenimentul a strans laolalta elevi si profesori, inarmati cu podoabe si ghirlande confectionate manual.

Fiecare unitate de invatamant a tras la sorti un bilet dintr-un bol, pe care se afla un numar alocat fiecarui brad in parte. Evenimentul se afla la cea de-a doua editie, intrerupt de perioada pandemiei.

Manifestarea a prilejuit si 54 de ani de existenta a Inspectoratului Scolar Judetean Prahova

Mos Craciun, prezent si el la eveniment, a stat in mijlocul elevilor si chiar a admirat brazii impodobiti de maini pricepute.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor