logo
RNTV Live

Ferrari donează bani după inundații!

ferrari
Dudau Andreea Valentina

Ferrari donează un milion de euro populației din Emilia-Romagna afectată de inundaţii!

Joi, Ferrari a anunțat că donează un milion de euro oamenilor din Emilia-Romagna afectați de inundaţii. Inițial, banii vor ajunge iniţial la Agenţia pentru Siguranţa Teritorială şi Protecţia Civilă a Regiunii Emilia-Romagna, în cadrul unei campanii regionale de strângere de fonduri.

Fondurile vor fi utilizate cu coordonarea autorităţilor teritoriale, pentru a ajuta populaţia afectată de recentele inundaţii.

Se vor folosi fonduri în special pentru proiecte de refacere a mediului şi managementul instabilităţii hidrogeologice.

 CEO-ul Ferrari, Benedetto Vigna: „În vremuri cu probleme, Ferrari a fost întotdeauna alături de comunitatea sa. Am dorit să oferim un răspuns concret şi imediat la nevoile cele mai urgente ale populaţiei din Emilia-Romagna, care a fost pusă la încercare de un dezastru. Cu coordonarea autorităţilor locale, cărora le mulţumim din suflet pentru neobosita lor muncă, acest ajutor va aduce alinare şi un semn tangibil al solidarităţii întregii familii Ferrari.”

Regiunea Emilia-Romagna a fost surprinsă în ultima perioadă de inundaţii foarte intense. Unsprezece persoane au murit în urma furtunilor, potrivit unui nou bilanţ publicat joi după-amiază de autorităţi.

Din cauza inundaţiilor a fost anulat Emilia Romagna Grand Prix, etapa de Campionat Mondial de Formula 1 care ar fi trebuit să aibă loc în acest weekend.

Sursă: news.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor