logo
RNTV Live

Femeia căreia i-a crescut brusc barbă: soțul a părăsit-o!

0_PAY-Woman-DUMPED-by-husband-after-growing-beard-and-moustache-but-now-says-its-her-best-feature
Ștefan Petre

După ce i-au crescut barbă și mustață, o femeie din India a fost părăsită de soț, fiind pusă într-o situație dificilă. Acum însă, după schimbările apărute, aceasta spune că se simte mai puternică și nu ar elimina părul de pe față, conform Daily Mail.

În vârstă de 24 de ani, Mandeep Kaur trăiește în Punjab. S-a căsătorit în anul 2012 și a crezut că și-a găsit sufletul pereche, însă după câțiva ani fața femeii a început să sufere transformări majore, bărbatul neputând să accepte schimbările și părăsind-o pe aceasta.

Mandeep a intrat la scurt timp în depresie, pilozitățile de pe față schimbându-i complet viața.

După mult timp și cu sprijinul apropiaților și al credinței, femeia a reușit să treacă peste orice barieră și complexe provocate de creșterea în exces a părului de pe față. În prezent, aceasta spune că barba și mustața îi dau mai multă încredere și refuză să le dea jos.

Creșterea excesivă a părului pe corp la femei în zone specific masculine poartă numele de hirsutism și are legătură cu nivelul hormonilor androgeni, spun specialiștii.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor