logo
RNTV Live

Femeia care şi-a omorât fiul a fost condamnată la 12 ani de închisoare

lucica-grozea-600
Raluca Eparu

Lucica Grozea, ploieşteanca de 64 de ani, care şi-a ucis fiul în bătaie după care l-a îngropat în grădina casei, a fost condamnată astăzi de către magistraţii Tribunalului Prahova la 12 ani de închisoare. În plus, aceasta trebuie să plătească şi suma de 3.000 de lei cheltuieli de judecată.

Decizia nu este definitivă, putând fi contestată cu recurs.

Vă reamintim că în octombrie 2016, Lucica Grozea şi-a lovit fiul cu ciocanul până la omorât. L-a îngropat în curtea casei, dar după două zile s-a predat poliţiei fiind cuprinsă de remuşcări.

Aceasta le-a declarat anchetatorilor că nu mai suporta bătăile şi scandalurile la care o supunea propriul fiu, un bărbat de 41 de ani, şi că a decis să termine cu acest calvar. Femeia a fost contrazisă de toţi vecinii care au declarat că, din contră, ea îl lovea tot timpul pe bărbat.

citeste si:

Povestea halucinantă a femeii din Ploieşti care şi-a omorât fiul-După ce a băut singură o sticlă de coniac, l-a lovit pe bărbat cu un ciocan până l-a omorât!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor