logo
RNTV Live

Povestea halucinantă a femeii din Ploieşti care şi-a omorât fiul-După ce a băut singură o sticlă de coniac, l-a lovit pe bărbat cu un ciocan până l-a omorât!

IMG-20161018-WA0000
Raluca Eparu

Mama care şi-a omorât fiul şi pe urmă l-a îngropat în spatele casei şi-a premeditat oribila faptă. Surse apropiate anchetei spun că femeia a povestit la audieri că fapta s-a petrecut în noaptea de 2 spre 3 octombrie, când bărbatul a venit acasă beat şi a bătut-o. După ce a adormit fiul său, femeia a început să se gândească că trebuie să-l omoare pentru că nu mai suporta tratamentele la care o supunea acesta. Bătrâna poveşteşte că a luat un topor şi s-a suit deasupra fiului său dar nu a avut curajul să-şi ducă planul la bun sfârşit. Aşa că a mers în sufragerie unde a băut o sticlă întreagă cu coniac pentru a-şi face curaj. A stat o jumătate de oră, timp în care a exersat fapta ce avea să o facă pe nişte haine de-ale fiului ei pe care le-a lovit continuu cu ciocanul. Când s-a simţit pregătită a revenit în camera unde dormea bărbatul şi a sărit asupra sa cu ciocanul. L-a lovit de câteva ori, dar acesta a ripostat. Atunci i-a venit ideea să îl sufoce folosind nişte pungi de plastic pe care i le-a pus pe faţă, după care l-a lovit în continuare cu ciocanul până ce acesta nua mai mişcat. Ca un criminal cu sânge rece, femeia a început să spele unele rufe murdare de sânge, pe altele le-a ars în boiler, iar hainele le-a aruncat în mai multe tomberoane din oraş. Cadavrul a stat timp de trei zile în casă, pentru că femeia era ocupată să-şi acopere urmele. A ieşit să vorbească cu vecinii, s-a plimbat, dar când a treia zi a venit cineva să întrebe de fiu, pentru că avea nevoie de el la o lucrare, bătrâna s-a gândit că trebuie să facă ceva. Noaptea a început să sape groapa, iar a patra zi l-a aruncat pe fiul său în ea. În următoarele zile a tot pus peste acesta pământ pentru că îi era teamă că îl va vedea cineva. După două săptămâni s-a predat pentru că nu mai putea sta cu crima pe suflet. Dincolo de povestirile tuturor vecinilor care nu au zugrăvit-o pe mamă în culori prea frumoase, de declaraţiile martorilor care susţin că au văzut cum aceasta îl bătea cu parul pe fiul său până la leşin, tot rămân câteva întrebări care nu-şi găsesc rezolvarea în povestea femeii. Cum a reuşit să bea o sticlă întreaga de coniac şi pe urmă să mai fie în stare să facă o crimă cu sânge rece? În timp ce fiul său, un bărbat de 1,90 cm cum l-au descris totţi vecinii, se apăra, de unde a găsit imediat nişte pungi pe care să i le pună pe faţă?Cum putea, fără ajutor, să sape singură o groapă şi pe urmă să care un bărbat atât de corpolent în ea? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care trebuie să răspundă anchetatorii.

explicatie foto-bărbatul ucis este cel din mijloc, singurul care stă cu genunchii flexaţi

citeste si:

Vecinii bărbatului ucis de mamă au altă versiune decât femeia: “L-au omorât pentru bani. Nu el era nebunul, ci ei!”

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor