logo
RNTV Live

FCSB învinsă cu 2-0 în etapa a doua a Superligii

fotbal
Theo Tănăsescu

FCSB a fost învinsă cu scorul de 2-0 de către FC Rapid Bucureşti, duminică seara, pe Stadionul Rapid-Giuleşti, într-un meci din etapa a doua a Superligii de fotbal.

Echipa antrenată de Adrian Mutu s-a impus prin golurile marcate de Marko Dugandzic şi Cristian Săpunaru. Croatul Dugandzic a marcat la primul său meci în tricoul Rapidului, cu capul, din centrarea lui Alex Ioniţă II. Săpunaru a înscris în urma unei faze fixe: Antonio Sefer a centrat din lovitură liber, Dugandzic a recentrat în centrul careului, iar Săpunaru a marcat cu stângul.

FCSB a avut o ocazie mare de a înscrie în prima repriză, însă Ianis Stoica a ratat singur cu portarul, fiind blocat în ultimul moment de Săpunaru.

Oaspeţii au fost mai periculoşi în debutul reprizei secunde, însă loviturile de cap trimise de Iansi Stoica şi Florin Tănase au fost imprecise.

Valentin Costache a avut două oportunităţi notabile, dar şutul său a fost apărat de portarul Ştefan Târnovanu, iar apoi a fost deposedat in extremis de Dawa.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici: FC Rapid a învins-o pe FCSB cu 2-0 în etapa a doua a Superligii/ FCSB, fără victorie în noul sezon (g4media.ro)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor