logo
RNTV Live

Surpriză în Cupa României: campioana Prahovei, eliminată la Varnița înaintea unui meci crucial

352218020_162057113366377_6669426230289455821_n
Ștefan Petre

Câștigătoarea Ligii A Prahova și reprezentanta județului în barajul pentru promovarea în Liga a III-a (contra celor de la Daco-Getica București – detalii AICI), echipa Tricolorul Breaza s-a oprit în semifinalele fazei județene a Cupei României, pierzând în prelungiri la Varnița.

E supărare mare în tabăra „tricolorilor” – mesajul publicat pe pagina de Facebook a echipei mustră defensiva și trage un semnal de alarmă înaintea partidelor decisive pentru o eventuală promovare, chiar la centenarul fotbalului brezean:

„În această după-amiază, echipa noastră a ratat calificarea în finala Cupei României, faza județeană, în fața grupării de pe locul 1 din Superliga B1 Vest Prahova, CS Șirna Varnița. O grupare ce a jucat cu determinare și ambiție, în timp ce echipei noastre parcă i-au lipsit aceste arme, multe ocazii și faze fiind tratate superficial, ca niciodată parcă în acest sezon.

Relaxați, jucătorii noștri s-au văzut conduși repede, cu un gol venit în urma unei greșeli defensive, în minutul 15. Lucrurile păreau sa revină pe un făgaș normal odată cu golul lui Dumitru, din minutul 28, 1-1 fiind și scorul pauzei.

Repriza a doua a început cu o nouă greșeală defensivă și un gol al gazdelor, brezenii reușind să egaleze din nou, prin Ovidiu Gheorghe, în minutul 69. Cum nu s-a mai marcat, deși jucătorii noștri au ratat câteva ocazii rarisime, jocul a fost împins in prelungiri, gazdele ducând scorul la 4-2 în prima repriză de prelungiri ca urmare a unor noi greșeli impardonabile ale trupei noastre.

În minutul 119, Ștefănoiu înscrie pentru 4-3, dar insuficient pentru a mai schimba soarta unui joc care arată, încă o dată, de ce Cupa României este numită pe drept „competiția surprizelor”.

Este un duș rece pentru echipa noastră, o înfrângere care trebuie să ne aducă cu picioarele pe pământ înaintea unei duble cruciale de baraj, în care greșelile de astăzi nu își au locul.

Tricolorul: Neacșu (46 Negreanu) – Burlacu, Popa (46 Anghel), Ov. Gheorghe, Prodan (46 Ioniță), Duricu (cpt), Roșu (46 Ștefănoiu), Dumitru, Catană, Țone, Negotei (46 Dumitrache)”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor