logo
RNTV Live

Scandal uriaș la SGU Ploiești! Plată “peste rând” către Rosal?

ovidiu negulescu sgu
rnews

Conducerea SGU, suspectată că a efectuat o plată ilegală! 

Directorul SGU Ploiești, Ovidiu Negulescu, în vizorul Consiliului de Administrație! Acesta ar putea fi suspectat pentru abuz în serviciu, după ce societatea ar fi efectuat o plată “peste rând”! Și nu către un furnizor oarecare, ci către Rosal! 

O adevărată bombă a explodat zilele acestea la SGU Ploiești! Consiliul de Administrație al societății i-a solicitat directorului notă explicativă pentru o plată de 25.000 de lei către Rosal.

Sursele noastre susțin că repectiva plată ar fi fost făcută “peste rând”! Dacă se dovedește că este așa, Ovidiu Negulescu și alții care au autorizat plata ar putea intra la abuz în serviciu.

Între timp, atât Negulescu, cât și directorul economic au rămas fără drept de semnătură.

Potrivit unui document SGU, pentru specimen de semnătură pentru directorul general au fost împuterniciți Cristinel Șchipu și Marius Panainte.

Pentru directorul economic, au fost împuterniciți Mihaela Dumitrescu și Nicolae Voicu.

Revenind la plata de 25.000 de lei efectuată către Rosal SA, sursele Republika News au afirmat că există o afinitate cunoscută între conducerile celor două societăți.

Sursele susțin că directorul SGU Ovidiu Negulescu și cel al Rosal Ploiești, Cătălin Ioniță, se întâlnesc cu regularitate și fac chefuri, iar cheltuielile ar fi acoperite de Ioniță.

Așteptăm un punct de vedere de la Ovidiu Negulescu pe mailul redacției noastre office@republikanews.ro

Vom reveni cu amănunte.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor