logo
RNTV Live

FĂRĂ RUINE ÎN PARCUL NICHITA

Daniel

S-a decis! Autorităţile din Ploieşti vor demola foișoarele din Parcul Nichita Stănescu,  ajunse acum într-un avansat stadiu de degradare. Totodată, legislativul ploieștean a decis și să renunțe la proiectul demarat de fosta administrație prin care se  intenționa ca zona să fie transformată într-una de promenadă.

Reunit  într-o şedinţă extraordinară, Consiliul Local Ploiești a decis să desființeze foișoarele care până nu de mult acopereau tarabele buchiniștilor din Parcul Nichita Stănescu și care au ajuns într-un stadiu avansat de degradare.  Vorbim despre pavilioanele pe structură din lemn care au fost construite în urmă cu aproape trei decenii și acum sunt o ruină.

În cadrul dezbaterilor au fost aduse în discuție și planurile pe care le avea fosta conducere a Primăriei Ploiești cu zona respectivă și anume de a o transforma într-una de promenadă.

În prezent, ca să evite un accident, autorităţile au decis să împrejmuiască fiecare pavilion cu bandă reflectorizantă. Următorul pas va fi demolarea lor.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor