logo
RNTV Live

Ploieștiul a îmbrăcat haine de sărbătoare/VIDEO

Mihai Constantinescu

Ploieștiul a îmbrăcat, marți seara, haine de sărbătoare. 12 milioane de beculete au luminat orașul, iar la momentul startului au asistat mii de curioși. Copii si adulți deopotrivă au privit uimiți spectacolul de culori.

Într-o atmosfera care a amintit de perioada de dinainte de pandemie, preț de aproximativ două ceasuri circulația a fost oprita în zona centrala. Oamenii au admirat ornamentele și au făcut fotografii. Cu toții au spus că iluminatul festiv din acest an este poate cel mai reușit de până acum.

În prezenta primarului și ai celor doi viceprimari micuții s-a apăsat butonul care a îmbrăcat urbea lui Nenea Iancu în haine de sărbătoare. 29 de zone din municipiu au fost împodobite cu peste 12 milioane de beculete colorate.

Cei mai încântați de noua imagine pe care a căpătat-o oraşul lor au fost copii. Vizibil emoționați, aceștia s-au bucurat nespus de aprinderea iluminatului ornamental.

Este pentru prima dată când iluminatul de sărbători a îmbrăcat orașul înainte de Ziua României. În oraș au fost aduși și mai mulți brazi, care au fost împodobiți în diferite zone ale orașului. Este poate cel mai spectaculos iluminat de sărbători oe care municipiul Ploiesti l-a avut pana acum.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/revizia-majora/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor