logo
RNTV Live

Fără compromisuri, sub Meseș

lmv-tricolorul-ploiesti
Cristian Anghelescu

Fără compromisuri, sub Meseș

Ultima etapă a turului de play-off programează mâine, de la ora 18:00, partida dintre Volei Municipal Zalău și Tricolorul LMV Ploiești.

Jocul va avea loc în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău, municipiul de reședință al județului Sălaj.

În cadrul sezonului regulat, echipa din Ploiești s-a impus de două ori, de fiecare dată reușind să câștige toate punctele puse în joc.

În ultima decadă a lui noiembrie, la Zalău, ploieștenii au câștigat cu 3-1 (25-15, 21-25, 25-20, 25-21), antrenorii Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu mizând pe un sextet format din Cristian Bartha, Laurențiu Lică, Nikita Stulenkov, Julian Bisette, Aleksandar Milivojevic, Bogdan Olteanu și Phillip Kroiss – libero.

Trei luni mai târziu, la Ploiești, Olteanu&Co. s-au impus cu același scor, 3-1 (25-27, 25-14, 25-15, 25-17) într-un joc în care tehnicienii gazdelor au mizat pe Jorna, Stulenkov, Lică, Olteanu, Bissette și Carrasco, alături de libero-ul Kroiss. A fost un meci care nu a început deloc bine pentru “tricolori”, terminat, în schimb, en-fanfare la capătul a trei seturi câștigate fără nicio problemă.

Zalăul, în revenire evidentă!

Jocul de mâine seară capătă conotații speciale în contextul în care zălăuanii sunt într-o reală creștere de formă, victoria obținută la București în dauna Stelei reflectând buna dispoziție în care se află elevii lui Nikolay Jeliazkov şi Bogdan Nicolae.

De altfel, campioana en-titre a și anunțat că va încerca să reediteze meciul bun din Capitală și să se impună în dauna trupei din Ploiești.

Partida de mâine va fi televizată, iubitorii sportului cu mingea la fileu putând urmări, pe Digisport 4, meciul dintre voleibaliștii de sub Meseș și “tricolorii” Ploieștiului.

Jocul va fi condus de doi arbitri din Ardeal, Pop Tudor (Cluj Napoca) și Szabo-Alexi Paul (Oradea). Observator din partea FRV a fost delegat Traian Marinescu (București).

Declarația antrenorului Sergiu Stancu

Așa cum ne-a obișnuit, tehnicianul Tricolorului a făcut o scurtă analiză a jocului trecut și a vorbit atât despre starea de sănătate a elevilor săi cât și despre echipa gazdă.

“Rememorând meciul pierdut cu Arcada Galați, cred că am făcut o partidă bună, nu am jucat deloc rău, ne-am luptat pe tot parcursul jocului! Sunt mândru să antrenez jucătorii pe care îi am! Am tot afirmat, aproape săptămânal, că acest campionat se va juca până în ultima etapă! Pentru mine, sincer, victoria Zalăului la București, cu Steaua, nu reprezintă o mare surpriză!

Vom efectua două antrenamente, unul duminică și altul în ziua meciului, suntem odihniți pentru că oficialii clubului au ales o variantă bună cu zbor, sâmbătă, până la Cluj și apoi o continuare simplă a călătoriei până la Zalău, cu un autocar. Stăm la Hotel Severus, o locație foarte bună și care este situată la mică distanță de sala “Tadici”.

Referitor la accidentările din lot, pot spune că avem în continuare probleme dar pe care încercăm să le rezolvăm.

Mă repet, jocul bun al Zalăului de pe terenul Stelei nu mă surprinde! Gazdele de mâine alcătuiesc campioana en-titre a României, trupă care are în componență jucători de echipă națională. Sportivi care, în ultimii trei-patru ani, au jucat și câștigat atât finale de campionat cât și de Cupa  României” a conchis Sergiu Stancu.

Clasamentul la zi al play-off-ului

  1. Tricolorul Ploiești  26 meciuri, 65 puncte

  2. Steaua București  25 meciuri, 62 puncte

  3. Arcada Galați        25 meciuri, 59 puncte

  4. Municipal Zalău     26 meciuri, 50 puncte

  5. SCM “U” Craiova   26 meciuri, 44 puncte

  6. CSM București       26 meciuri, 42 puncte

sursa: tricolorullmvploiesti

 

 

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor