logo
RNTV Live

Fapte bune în comunitate, de acasă sau din incinta noului magazin Carrefour din Prahova Value Centre

DJI_0005
Mihai Constantinescu

Fapte bune în comunitate, de acasă sau din incinta noului magazin Carrefour din Prahova Value Centre

Intră în comunitatea Act For Good

Când faci cumpărături la Carrefour, faci și bine. Dacă nu știi cum, îți spun eu. Prin programul Act For Good, lansat de Carrefoul anul acesta, de care te poți bucura din plin atât în noul hipermarket Carrefour, deschis pe 3 decembrie chiar la noi în oraș, în centrul Prahova Value Centre din Democrației, cât și din confortul propriei case. Asta pentru că programul Act For Good este integrat în aplicația Carrefour, disponibilă gratuit în App Store, Google Play, cât și în Huawei App Gallery, pe care o poți folosi direct în magazin sau atunci când îți comanzi produsele acasă prin aplicația Carrefour sau Bringo. Descarcă aplicația și află cum #SePune și pentru tine, și pentru cei din jur.

Eu am descărcat-o și am intrat în comunitatea Act For Good de la Carrefour. Spun comunitate pentru că așa mă simt când știu că și alții fac bine. Pașii sunt extrem de simpli. După ce îți descarci aplicația, îți faci cont și ești răsplătit la toate cumpărăturile, adică în momentul în care scanezi la casă codul din aplicație, primești puncte Act for Good la fiecare 20 lei cheltuiți sau pentru produsele special semnalizate. De asemenea, ai parte de oferte săptămânale cu reduceri exclusive și extra puncte. Programul este valabil și în platforma Bringo, cele două aplicații comunicând direct. De exemplu, îți poți adăuga produse AFG din aplicația Carrefour în coșul Bringo.

Iar la final, poți folosi punctele primite pentru tine, dar și pentru cei din jur, ajuți cauze în care crezi, deblochezi vouchere, câștigi experiențe inedite: sesiuni de gătit cu bucătari celebri, spectacole online sau hobby-uri noi pe care le poți descoperi exclusiv în Act For Good. Ca să te înscrii, urmărește secțiunea Experiențe din aplicație, alege-le pe cele care-ți plac și înscrie-te folosind punctele colectate. Și pentru că mic cu mic se face mare, fiecare punct pe care îl acumulezi se transformă într-un lanț de acțiuni sustenabile pentru tine și planetă. Sprijină și tu o cauză sau reciclează cu cei de la Carrefour! Poți inclusiv să susții famiilile vulnerabile din Ploiești și din împrejurimi, donând puncte către cauza Banca de Alimente – vei vedea în aplicație către ce comunități se duc donațiile.

Pentru că vine perioada sărbătorilor, cei de la Carrefour au și ceva premii faine, numai bune pentru cadouri sau pentru pregătirile de Crăciun, așa că dacă folosești Act for Good de fiecare dată când faci cumpărăturile, poți câștiga unul dintre cele 10 carduri cadou Carrefour a câte 1.000 euro fiecare, în perioada 26 noiembrie – 19 decembrie. Nu mai e așa mult, așa că eu nu aș sta pe gânduri. În plus, în Act for Good te așteaptă multe alte beneficii. Ce e de făcut? Cumperi de peste 50 de lei, apoi scanezi la casă codul tău Act For Good și strângi șanse de câștig la fiecare scanare a codului. Cei de la Carrefour au pregătit reduceri în fiecare săptămână: cumperi la super prețuri și primești și puncte în Act For Good, iar în fiecare joi se dă refresh promoțiilor.

Îți poți transforma punctele acumulate în vouchere exclusive. Poți alege dintre cele 3 categorii: vouchere valorice, vouchere pentru transport gratuit sau vouchere cu reduceri pentru game exclusive. Nu în ultimul rând, odată activat AFG, toare reducerile asociate programului sunt adunate în contul de client pentru extra-valoare.

În plus, gătești mai mult acasă și #SePune pentru tine. Ce pregătești pentru câteva minute îți vei aminti pentru mult mai mult timp. Cu Act for Good ai 50% reducere la gama de produse Delimano Dolcevita. Strânge puncte Act for Good în aplicația Carrefour, generează voucherele și bucură-te de reducerea la produsele Delimano pentru gătit. Voucherele pot fi folosite o singură dată și doar în intervalul de timp menționat.

De asemenea, poți obține un voucher când te uiți la emisiunea „Prețul cel bun” de la Antena 1. E nevoie să fii pe fază, ca să vezi codul secret. Doar primii 200 de participanți din fiecare emisiune pot debloca voucherul. Ce e de făcut? Accesează aplicația Carrefour, secțiunea „Ghicește Prețul cel Bun” din „Contul meu”. Introdu codul secret afișat pe ecrane în intervalul de difuzare al emisiunii și deblochează voucherul valoric de 10 lei. Pe durata campaniei poți debloca un singur voucher, care se aplică automat la primul coș de cumpărături.

„Act For Good este platforma Carrefour care unește și recompensează toți consumatorii care prețuiesc stilul de viață sănătos, trăit cu respect față de natură și comunitate. Suntem convinși că, aici, în Ploiești, sunt mulți clienți care se regăsesc în această filosofie și care vor folosi aplicația la fiecare sesiune de cumpărături din noul hipermarket Carrefour. Avem reduceri sau vouchere pentru diverse activități – pentru o experiență cât mai bogată în universul Carrefour. Dar, mai ales, clienții noștri pot face bine, susținând cauze direct din aplicație și fiind notificați atunci când cauza a adunat punctele necesare, ceea ce înseamnă că donația de către Carrefour în numele tuturor susținătorilor din aplicație poate avea loc”, a declarat Marius Tudor, Director Hipermarket Carrefour Ploiești Democrației.

Donează comunității Banca de Alimente

Comunitatea noastră, din Ploiești și din împrejurimile orașului poate fi susținută nu doar din contul Act for Good, ci și din magazin, unde te așteaptă o urnă de colectare a produselor alimentare,  greu perisabile, care vor ajunge la persoane din medii defavorizate, copiii cu situaţii speciale şi mulţi alţii, aflaţi în nevoie din comunitatea locală.

Este o inițiativă din programul Banca de Alimente, derulat de Carrefour împreună cu Crucea Roșie Română,  de peste 10 ani. O bancă a binelui și a solidarităţii.

Donaţiile tale vor ajunge și la persoanele aflate în izolare sau carantină în această perioadă. Alimentele vor fi distribuite de Crucea Roșie Română cu ajutorul personalului calificat, din Comitetul Județean Prahova pentru Situații de Urgenţă, ce le va transporta în deplină siguranţă către persoane izolate ce corespund profilului programului Băncii de Alimente.

Ca să îți fie cât mai simplu, îți las aici paşii pe care îi poţi urma: 1. Adaugi listei tale de cumpărături produse alimentare neperisabile; 2. Le achiți împreună cu produsele din lista ta de cumpărături (poți folosi și Act for Good ca să accesezi prețuri reduse); 3. Le aşezi cu grijă în coşurile Băncii de Alimente, poziţionate după linia caselor de marcat; 4. Alimentele sunt apoi transportate de către Crucea Roșie Română în depozite, pregătite în pachete de câte 12 kg şi trimise către familiile vulnerabile.

Un pachet standard de produse din Banca de Alimente poate asigura necesarul de hrană pentru o familie formată din 3 persoane timp de 1 lună şi conţine produse precum ulei, zahăr, faină, mălai, orez, conserve, biscuiţi şi altele.

Iată câteva idei de produse pe care le poți dona către Banca de Alimente: mălai, orez, dulceață, fasole, ulei, paste, cafea, suc, apă, biscuiți.

„În Carrefour, încercăm cu fiecare prilej să oferim o mână de ajutor persoanelor defavorizate. Programul Banca de Alimente, derulat în parteneriat cu Crucea Roșie Română, devine deja un proiect de tradiție pentru noi, încă de la lansarea  sa în 2009. Ne bucurăm că ploieștenii au ocazia, prin intermediul acestui program, să doneze alimente de bază către persoane și familii vulnerabile, ajutând astfel comunitatea locală”, a adăugat Marius Tudor.

În prezent, Carrefour oferă în Ploiești un univers de opțiuni de shopping, ce poate fi accesat prin:

  • Hipermarketul propriu-zis – Piața 1 decembrie, nr. 1, Ploiești, deschis de luni până duminică, între 07:00 – 22.00; peste 50.000 de produse la prețuri accesibile; o suprafață de vânzare de 4.140 mp; aprox 800 de locuri de parcare gratuite; 5 case tradiționale, 7 case rapide Self Checkout cu plata prin cash/card și 5 case Self Checkout cu plata exclusiv prin card; Click & Collect; WI-FI gratuit; Telefon: 0374.300.910;
  • Aplicația Carrefour care include programul Act For Good;
  • www.carrefour.ro;
  • BRINGO.
romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor