logo
RNTV Live

Fanii petroliști vor demisia primarului Dobre : ”Vrea să dea patrimoniul echipei unor apropiați!”

petrolul (Large)
Oana Stoica

După ce s-au alăturat protestatarilor susținând abrogarea OGU 13/2017, și au transmis mesajul ”Ultraș. Ultimul bastion al libertății de exprimare”, susținătorii echipei Petrolul au trecut la o nouă etapă. Acum, sub denumirea de ”Organizația tinerilor de mâine Ploiești”, care a creat și o pagnă de facebook, aceștia cer demisia primarului Adrian Dobre. Conform postării de pe pagina OTMPL.RO, persoanele aflate în spatele acestei organizații, spun că : ”consideram ca Adrian Dobre nu isi respecta promisiunile facute in campania electorala de a solutiona problema echipei fanion a judetului nostru, FC Petrolul Ploiesti. In prezent noi sustinem, din buzunarele noastre, echipa Petrolul ’52, echipa aflata in esalonul al patrulea, dar care nu are legatura cu clubul infiintat in 1924, club ce a adus atatea satisfactii acestui oras. Nu putem asigura continuitatea echipei deoarece edilul ales la alegerile locale tine palmaresul, sigla si numele echipei noastre iubite “inchise” intr un sertar , ascunzandu se in spatele birocratiei si a consilierilor”. 

OTMPL.RO cheamă toți susținătorii echipei galben -albastre, să protesteze în această seară, de la ora 18, pentru a cere demisia primarului Dobre și a consiliului local.

Iată postarea integrală:

Sursa: facebook.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor