Fane Văncică, ajuns vedetă după ce și-a arătat „puterea” bătând cu sălbăticie o femeie , dus la audieri de oamenii legii. Scenele șocante, postate pe Tik-TOK

cel mai verde complex reziential

Fane Văncică, ajuns vedetă după ce și-a arătat „puterea” bătând cu sălbăticie o femeie , dus la audieri de oamenii legii. Scenele șocante, postate pe Tik-TOK.

Imaginile au fost șterse pentru că erau de o duritate ieșită din comun. Practic femeia era prăbușită pe podea, în genunchi și bărbatul o umilea în cel mai crud mod cu puțintă. A lovit-o cu picioarele peste cap și abdomen de mai multe ori, i-a turnat apă cu găleata în cap și a amenințtat-o că o omoară. De fapt, doar printr-o minune aceasta este în viață.

cel mai verde complex reziential

„Te omor aici, să moară familia mea!”, se aude interlopul Fane Văncică, pe filmarea cu scenele violente, înregistrarea de la vremea respectivă, adică de la sfârșitul lunii august.
Astăzi, oamenii legii din Capitală au făcut derpetate. L-au imobilizat și l-au dus la secție.

„În această dimineață, 27 septembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Citeşte mai multe AICI

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here