logo
RNTV Live

Fals arhitect fără drept de semnătură, descoperit la Sinaia. Greşeala care l-a dat de gol

primaria_sinaia
Mihai Constantinescu

Fals arhitect fără drept de semnătură, descoperit la Sinaia. Acesta este anunţul făcut pe pagina de Facebook a Primăriei Sinaia ca avertisment public.

“Facem cunoscut publicului numele domnului HURDUBELEA PETRE SILVIU care pretinde dreptul de semnătură ca arhitect. Acesta a semnat mai multe documentații pentru autorizarea de construcții în ultimii ani folosind datele de identificare ale altei persoane. Falsul a fost descoperit astăzi de către Arhitectul Șef al Orașului Sinaia în colaborarea cu Inspectoratul de Stat în Construcții Prahova care au solicitat verificarea acestuia de care Ordinul Arhitecților din România în urma unor suspiciuni în legatură cu o documentație de urbanism depusă la sediul nostru. Îi mulțumim colegei noastre pentru profesionalismul și responsabilitatea cu care a acționat. Lansăm acest avertisment public deoarece există posibilitatea ca mai mulți cetățeni să fie expuși, fără voia lor, unui act de fraudă. Menționăm că au fost sesizate organele în drept pentru a ancheta această cauză”, este specificat în postarea pe Facebook.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/restrictii-de-circulatie/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/alunecarile-de-teren-din-varbilau/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor