logo
RNTV Live

Falimentul bate la ușa firmelor mari din Ploiești, considerate motoare ale economiei/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Falimentul bate la ușa firmelor mari din Ploiești, considerate motoare ale economiei

Romania scumpirilor, a crizei economice si a nepasarii autoritatilor fac zi de zi victime in randul antreptrenorilor. Si nu doar in cazul celor cu afaceri mici, ci si in cazul celor cu adevarate imperii. Administratorul unei firme care altadata era un motor al economiei ploiestene se uita neputincios catre afacerea sa, care risca falimentul din cauza datoriilor mari acumulate, odata cu scumpirile din ultima perioada. Business ul sau a mai suferit o cadere in urma cu cativa ani, peste care a trecut. Acum greu spera sa reuseasca sa nu puna lacatul pe usa.

Falimentul bate la ușa firmelor mari din Ploiești

Gheorghe Nistoroiu detine de peste 30 de ani o fabrica de mobila in Ploiesti. Una destul de dezvoltata, cu produse de serie ce in vremurile bune scotea  spre vanzare peste 400 de piese lunar. Acum abia daca mai strange 40 de comenzi.

A incercat sa restarteze compania si a cerut si imprumut la banca, insa nu a putut duce planul la bun sfarsit, astfel ca a inceput sa acumuleze tot mai multe datorii.

Peste toate neajunsurile a venit si pandemia, care l-a afundat pe administrator mult mai mult. Iar cum nu era de ajuns, scumpirile actuale il fac sa se gandeasca daca o sa mai poata rezista.

Acum spera doar ca cei pana in 20 de angajati sa nu ramana pe drumuri, asa ca incearca tot felul de solutii. Ar putea sa vanda fabrica bucata cu bucata, insa povesteste ca le este dator moral angajatilor care i-au stat alaturi timp de 30 de ani, indiferent de vremuri.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor