logo
RNTV Live

Facturile Electrica ajung cu întarziere în februarie. Ce spune compania?

factura-curent sursă foto Bihor just
Erika Stoica

Facturile Electrica ajung cu întarziere în februarie. Ce spune compania?

Clienții Electrica Furnizare trebuie să știe că facturile vor ajunge cu întarziere în februarie. Acest lucru se întamplă pentru că se fac unele optimizări ale sistemului informatic de facturare.

Iată anunțul reprezentanților companiei.

:ra, electrica

Dragă client,

Lucrăm la optimizarea sistemului informatic de facturare în vederea implementării celor mai recente modificări legislative, motiv pentru care emiterea facturilor poate înregistra întârzieri, atât pentru facturile în format fizic, cât și pentru cele electronice.

Pentru detalii cu privire la măsurile de sprijin ce urmează a fi evidențiate în cadrul facturilor, precum și la modul de aplicare al acestora, te rugăm să consulți pagina dedicată din site-ul nostru.

Îți mulțumim pentru înțelegere,

Echipa Electrica Furnizare

Și anul trecut au fost probleme cu emiterea facturilor, Electrica Furnizare susţinând atunci că, în urma schimbărilor legislative din domeniu, a blocat în mod repetat procesul de facturare, ceea ce a dus la întârzieri în emiterea facturilor.“.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor