logo
RNTV Live

Faci autostopul? S-ar putea să mergi pe jos. Ce au pățit doi prahoveni care au luat persoane la ocazie

Cu ochii pe prahovenii care iau persoane la ocazie/ sursă foto google image
Mihai Constantinescu

Cu ochii pe prahovenii care iau persoane la ocazie

Faci autostopul? S-ar putea să mergi pe jos. Doi prahoveni care au luat persoane la ocazie, aspru pedepsiți de polițiști.

Rapid, confortabil și cu bani mai puțini. Pentru multe persoane, acestea sunt principalele motive pentru care aleg să meargă cu o mașină la ocazie acolo unde au treabă. Nu la fel cred și oamenii legii.

Două persoane care luau la ocazie persoane au fost aspru sancționate.

Prima dintre ele este un prahovean de 65 de ani din Blejoi. Acesta a fost depistat că efectua transport de persoane contra cost în timp ce polițilștii acționau în vederea prevenirii și combaterii transportului ilegal de persoane pe ruta Ploiești-Bucov-Pleașa.

Din primele verificări s-a stabilit că bărbatul a efectuat astfel de curse în mod repetat. A a fost sancționat contravențional, totodată fiindu-i reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numere, cu propunere de suspendare a dreptului de utilizare a autoturismului.

VEZI ȘI https://portal.republikanews.ro/purtare-infecta-de-conductor-de-tren-bruscat-injurat-si-umilit-o-ploiesteaca-tren/

Și polițiștii din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au depistat o femeie de 31 de ani, din comuna Izvoarele, care se pare că ar efectua transport ilegal de persoane. Acesteia i-a fost adus la cunoștință faptul că, în situația repetabilității faptei, va fi sancționată potrivit legii.

VEZI ȘI https://portal.republikanews.ro/alerta-printre-prahoveni-un-sofer-cu-masina-din-franta-da-lovitura-dupa-lovitura-in-parcarile-marilor-magazine-din-apropierea-ploiestiului-ce-spun-pagubitii/

Totodată, conducătoarei auto i-a fost reținut permisul și a fost sancționată contravențional, întrucât, până la momentul opririi vehiculului de către echipajul rutier, nu a acordat prioritate de trecere unui alt vehicul care avea acest drept.

Pentru mai multe știri, vizitați site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

sursa comunicat IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor