logo
RNTV Live

Exista in vigoare un nou regulament la Ploiesti, ce vizeaza parcarea autoutilitarelor. Amenzi usturătoare/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Exista in vigoare un nou regulament la Ploiesti, ce vizeaza parcarea autoutilitarelor. Un proiect in acest sens a fost adoptat, vineri, de Consiliul Local. Modificarile de la acest moment limiteaza interdictia de parcare a dubelor in parcarile condominiale, iar aceasta ar urma sa fie aplicata doar pe timpul noptii, in intervalul 20.00 – 6.00. Exista amenzi drastice pentru cei care nu respecta regulile.

Exista in vigoare un nou regulament la Ploiesti, ce vizeaza parcarea autoutilitarelor. Amenzi usturătoare

Cei care nu vor respecta aceasta regula risca amenzi cuprinse intre 580 si 725 de lei. O alta noutate este ca proprietarii vehiculelor din aceste categorii vor avea la dispozitie mai multe spatii in care le vor putea parca. Sunt stabilite astfel opt zone.

Zone pentru dube

Pe Bulevardul Petrolului, de la Liceul Tehnologic “Lazar Edeleanu” pana la Rafinaria Astra, paralel cu trotuarul, strada Mihai Bravu, zona industriala UZTEL, pe prima banda de circulatie, strada Stindardului, inclusiv parcarea pentru microbuze si autobuze, strada Targovistei, tronsonul cuprins intre un supermarket din zona si o companie din domeniul gazelor naturale, pe prima banda de circulatie, strada Vornicei, in spatele Spitalului CFR, pe tronsonul cuprins intre strada Libertatii si aleea Vitioarei, paralel cu gardul, Bulevardul Republicii, zona Cablul Romanesc, fosta statie a traseului 1, strada Erou Arhip Nicolae, parcarea cu dale de sub pasajul Marasesti si strada Cornatel, pe prima banda de circulatie, de la intersectia cu strada Romulus pana la podul peste Dambu.

Anterioarele prevederi adoptate acum aproximativ un an si care nu au fost aplicate, interziceau parcarea autoutilitarelor in parcarile condominiale din Ploiesti indiferent de ora. Prin aceeasi hotarare fusesera stabilite doar cinci zone in care puteau fi lasate aceste vehicule.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor