logo
RNTV Live

EXCLUSIV! Primele declarații ale noului director economic din Primăria Ploiești: Am găsit o situație complicată și gravă!

bostina
rnews

Primele declarații ale noului director economic din Primăria Ploiești:

Noul director economic din Primăria Ploiești, Viorel Boștină, a fost prezentat în această dimineață șefilor de departamente, de către primarul Adrian Dobre. 

Viorel Boștină vine în locul Nicolatei Crăciunoiu. A fost inspector ANAF în Ilfov, are 54 de ani și nu are legătură cu vreun partid politic.

CITEȘTE și Doamna de Fier, trimisă la „reciclare”. Ce spune Dobre despre mutarea Nicoletei Crăciunoiu

“Am fost chemat să deblochez lucrurile. Din ce m-am documentat în intervalul scurt de până acum, este o situație complicată și gravă care trenează de mulți ani. La SGU, de exemplu, oamenii trebuie să-și ia salariile și să se deblocheze situația. Am citit din presă despre scandalurile legate de direcția economică. Trebuie să facem lucrurile cum trebuie, astfel încât să nu se ajungă la probleme de acest gen”, a declarat, pentru Republika News, Viorel Boștină.

Acesta o înlocuiește pe Nicoleta Crăciunoiu, mutată de Adrian Dobre la Relații Internaționale.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor