EXCLUSIV/ La Poienarii Burchii, în Prahova, pâinea vine cu mesaj electoral. PNL a furat startul campaniei și face cadouri electorale

sponsor

La Poienarii Burchii, în Prahova, pâinea vine cu mesaj electoral. PNL a furat startul campaniei și face cadouri electorale.

Primăria Poienarii Burchii este condusă de doi membri PNL : Daniel Nedelcu și Valentin Stoica.

Cei doi s-au gândit să nu mai aștepte începerea oficială a campaniei pentru alegerile locale stabilite pentru data de 27 septembrie 2020.

omv

Așa că au început să ofere localnicilor ”atenții” menite să atragă capital electoral.

În brutăria deținută de familia viceprimarului din Poienarii Burchii, pâinea vine cu mesaj electoral. Mai exact este oferită într-o pungă inscripționată cu sigla PNL. ( vezi FOTO)

Cum printre clienții brutăriei sunt și simpatizanți ai altor formațiuni politice, campania electorală prematură a PNL, a deranjat.

 

sponsor
sponsor

2 COMENTARII

  1. […] Cei doi s-au gândit să nu mai aștepte începerea oficială a campaniei pentru alegerile locale stabilite pentru data de 27 septembrie 2020. Așa că au început să ofere localnicilor ”atenții” menite să atragă capital electoral. În brutăria deținută de familia viceprimarului din Poienarii Burchii, pâinea vine cu mesaj electoral. Mai exact este oferită într-o pungă… Continuarea aici: republikanews.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here