logo
RNTV Live

EXCLUSIV! La Ploieşti, persoanele decedate votează! Vezi la ce secţie de votare se întâmplă aşa ceva!Este chiar în apropiere de cimitir!

vot mort 2
Mihai Constantinescu

Morţii votează?!

EXCLUSIV! La Ploieşti, persoanele decedate votează! Vezi la ce secţie de votare se întâmplă aşa ceva!Este chiar în apropiere de cimitir!

Situaţie incredibilă la o secţie de votare din Ploieşti. O femeie a descoperit pe liste o persoană dragă ce era aşteptată la urnă deşi este decedată de ani buni.

Este povestea Marianei Voicilaş din Ploieşti. Femeia s-a prezentat la urne cu puţin timp la cantina Fero din Mihai Bravu (din apropierea cimitirului Mihai Bravu) unde sunt amenajate două secţii de votare şi de care aparţine. Nu mică i-a fost mirarea să descopere pe lista celor, cu drept de vot aşteptaţi la urne şi pe fiica ei născută în anul 1988 şi care a decedat  la numai şase zile de la venirea pe lume.

“Fiica mea apare de 31 de ani pe listele de alegători. Am fost peste tot pentru a îndrepta situaţia. Am fost şi la Poliţie, la Evidenţa populaţiei. Mereu mi se zice acelaşi lucru: a fost ştearsă din baza de date.  

După turul trecut am făcut iar reclamaţie pentru că apărea pe listă. Ulterior m-am trezit la uşă cu un poliţist care o căuta pe fiica mea…Ea este de 31 de ani decedată…”

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor