logo
RNTV Live

EXCLUSIV/ Incredibil! VOLO aruncat pe un câmp din Breaza. O anchetă de proporții este în desfășurare

Volo aruncat pe camp
Oana Stoica
VOLO aruncat pe camp la Breaza

O anchetă marca PLOIETI TV și REPUBLIKANEWS.

Șocant! VOLO a fost găsit aruncat pe un teren din orașul Breaza!

Nu este vorba despre, așa cum s-au gândit toți cei care au văzut numele VOLO, despre primarul Ploieștiului.

Vorbim despre o marcă sub care sunt vândute anumite mezeluri produse de o fabrică din Bușteni.

Reprezentanții primăriei Breaza au fost sesizați marți că în zona străzii Ograda se află o cantitate mare de mezeluri aruncate pe marginea drumului.

FOTO:

Cum zona este frecventată de urși, localnicii s-au temut ca nu cumva deșeurile din carne să atragă sălbăticiunile.

Bogdan Novac, primarul orașului Brează a sesizat imediat Poliția și Garda de Mediu Prahova, iar zona a fost igienizată pe banii administrației locale.

Mai mult, reprezentanții primăriei încearcă să afle cine a aruncat cele 750 de kilograme de mezeluri expirate încă din lunile august și septembrie.

Primarul orașului Breaza, Bogdan Novac, ne-a declarat:

Lucrurile nu au fost lăsate așa.

Reprezentanții Gărzii de Mediu au recuperat mai multe etichete de pe produsele expirate. Atât produsele VOLO, cât și celelalte, aveau același număr de lot și numele unui producător din Bușteni.

Reporterii Ploiești TV și Republikanews au mers pe fir și au descoperit fabrica care produce aceste mezeluri, și care se află la ieșirea din Sinaia spre Bușteni, chiar pe DN1.

Tot reporterii au fost cei care au sesizat Poliția, DSV, OPC și DSP, iar în urma controlului, în incinta fabricii a fost descoperită o altă cantitate de mezeluri expirate, din același lot cu cele aruncate în Breaza.

Iată ce a declarat comisarul Gărzii de mediu Prahova, Florin Enoiaie:

Detalii pe larg despre această anchetă, dar și despre concluziile instituțiilor care derulează la această oră controlul, vedeți joi, de la ora 18.00, pe Ploiești TV.

mezeluri expirate aruncate in Breaza
COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor