logo
RNTV Live

EXCLUSIV/ FOTO/ Poliţiştii au ajutat un ploieştean să găsească o buclă a timpului. Este incredibil

Ploiesti-filmat-din-aer-cu-drona
Mihai Constantinescu

Buclă a timpului la Ploieşti?

EXCLUSIV/ FOTO/ Poliţiştii au ajutat un ploieştean să găsească o buclă a timpului. Este incredibil.

Pare incredibil însă oamenii legii prahoveni au ajutat un ploieştean să găsească o buclă a timpului chiar când se afla la serviciu. Altfel nu se poate explica păţania acestuia.

Mai exact a fost pedepsit pentru o greşeală pe care a făcut-o în trafic în anul 20 158. Da! Aţi citit bine! După spusele poliţiştilor acesta a oprit neregulamentar în trafic, pe Bulevardul Independenţei din Ploieşti, în data de 21.04.20 158.

Ploieşteanul s-a gândit imediat că sunt două posibilităţi. Fie este o greşeală la mijloc fie  este martorul unui fenomen paranormal.

” Am carnetul de şofer de peste 10 ani de zile şi sunt una dintre acele persoane care respectă cu stricteţe regulile de circulaţie. Deci o oprire neregulamentară nu-mi stă în fire. M-am gândit totuşi că sunt om şi poate chiar am greşit . Aşa că am analizat şi mai bine datele poliţiştilor. Am trecut peste o eventuală greaşeală de scriere şi am luat în calcul data de 21.04.2018, ora 15,00 ca zi şi oră când aş fi comis abaterea. Acest lucru este cu adevărat imposibil pentru că eram la serviciu. Compania unde lucrez ţine o evidenţă strictă a angajaţilor săi.

Documentele primite din ziua aceea, 21.04.2018,arată clar că am ieşit pe poartă la ora 15.29. Nu-mi rămâne decât să cred că a fost găsită o buclă a timpului în Ploieşti.Sunt pedepsit pentru o greşeală pe care nu aş fi putut vreodată să o fac pe Bulevardul Independenţei, când eu eram la serviciu într-un cu totul alt loc din oraş.”, a explicat pentru RepublikaNews R. din Ploieşti.

Iată aici actul emis de compania unde ploieşteanul lucrează. Actul demonstrează că era prezent la serviciu la ora 15.29.

Trebuie menţionat că maşina are o singură cheie şi a fost cu ea la serviciu, aşa cum o face în fiecare zi. Maşina nu a fost înstrăinată nimănui, nici în acea zi, nici în oricare alta.

Maşina ploieşteanului a fost achiziţionată recent din Capitală. Luna aceasta are programare la poliţie pentru a fi transcrisă pe numele lui.

Omul va lua legătura cu un avocat să vadă ce este de făcut în acest caz. Cel mai probabil se va ajunge în instanţă. Ploieşteanul nu doreşte să plătească o amendă pentru ceva ce nu a făcut şi mai ales pe care nu a făcut-o în timpul serviciului sau în anul  20 158.

“Mă voi adresa unui avocat. Nu pot plăti o eroare pe care nu am comis-o, a mai spus acesta pentru RepublikaNews.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/castelul-comandat-de-o-fantoma-se-afla-prahova-reportaj-video/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor