logo
RNTV Live

Eveniment pentru tineri între 18 si 25 de ani pe 27 martie: PERSPECTIVA RESCRIE POVESTEA

Captura-ecran-7
Constantin Corina

Voluntarii pentru Idei și Proiecte, o organizație dedicată inspirării și dezvoltării individuale, se pregătește să aducă lumii o nouă serie de povești și idei îmbucurătoare prin evenimentul său emblematic, „Perspectiva Rescrie Povestea”.

Evenimentul din acest an este programat pentru data de 27 martie 2024 și promite să fie o experiență remarcabilă pentru toți participanții.

Printre vorbitorii speciali ai evenimentului se numără:

  • Virgil Ianțu, cunoscut prezentator TV și personalitate media de marcă;
  • Cristian Stan, autorul bestseller-ului „Arta de a te iubi”, care va împărtăși înțelepciunea sa despre iubire și autodezvoltare;
  • Diana Vasile, psihoterapeut cu experiență vastă, care va oferi perspectiva sa asupra dezvoltării personale și a echilibrului mental.

Locul desfășurării evenimentului este Universitatea Româno-Americană București, o locație potrivită pentru a găzdui o atmosferă inspirațională și interactivă.

Prin completarea informațiilor solicitate, participanții își vor exprima acordul pentru utilizarea datelor personale de către echipa Storytelling Night, demonstrând astfel angajamentul lor pentru comunitate și pentru evenimentul deosebit ce urmează să aibă loc.

FORMULAR!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor