logo
RNTV Live

Ploieştean, prins la furat din Parcul industrial Ploieşti!

furt motorina
Mihai Constantinescu

Ploieştean, prins la furat din Parcul industrial Ploieşti! Totul s-a întâmplat ieri. Jandarmii de la IJJ Prahova au observat în zona Parcului industrial din municipiul Ploiesti, un bărbat care a scos din portbagajul unui autoturism mai multe recipiente din material plastic, cu capacitatea de aproximativ 20 de litri pe care le-a aruncat peste un gard, în curtea unei societăți.

Persoana a fost ținută sub observare, iar în scurt timp aceasta a pătruns în incinta societății respective, a dus recipientele lângă o staţie de combustibil unde le-a umplut, iar cu ajutorul unui utilaj le-a transportat către mașina personală cu intenția de a le depozita, moment în care a fost interceptat de patrula de jandarmi.

În urma verificărilor s-a constatat faptul ca acesta a sustras din incinta societății, o cantitate de aproximati 100 de litri de de produs petrolier cu miros specific de motorină și aproximativ 20 de litri de produs petrolier asemănător unui ulei.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Persoana și produsele petroliere au fost predate organelor de urmărire penală pentru continuarea cercetărilor.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/femeie-in-chiloti-si-sutien/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/masina-atacata-de-urs/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor