logo
RNTV Live

Eveniment educațional internațional, promovat în liceele prahovene – FOTO

IUF-Photo4
Ștefan Petre

IUF – The International University Fair, cel mai mare eveniment educațional din Europa de Sud și de Est, va avea loc la Sala Palatului din București, weekend-ul acesta (18-19 martie).

Echipele de voluntari IUF, alături de reprezentanții Consiliului Școlar al Elevilor din câteva licee și colegii prahovene și de alți tineri dornici să ajute desfășoară în aceste zile o campanie de informare și de promovare a evenimentului.

Organizatorii se așteaptă la o audiență-record în București, ținând cont că oferta este una generoasă, conform materialelor împărțite de voluntari:

  • Discuți live cu 40+ universități și instituții educaționale din 10+ țări, printre care și Olanda, Irlanda, Germania, Belgia, Grecia, România;
  • Afli informații despre 5000+ programe de licență și masterat direct de la reprezentanții oficiali ai instituțiilor educaționale;
  • Afli informații legate de diverse surse de finanțare și burse la care poți să aplici;
  • Primești consiliere vocațională și educațională gratuită în timpul evenimentului, ca să găsești cel mai bun program de studiu pentru tine;
  • Participi la IUF YouForum, singura conferință din România dedicată 100% dezvoltării tale personale și profesionale, unde te poți întâlni cu peste 40 de specialiști, printre care: Amalia Enache (prezentator la Știrile Pro TV), Leoo Dumitru (creator de conținut), Dan Cadar (editor coordonator, zona IT), Andrei Niculae (radio host la Virgin Radio), Bogdan Badea (CEO la eJobs).

„Tu știi ce vrei să faci mai departe?”

Întrebarea care ocupă o poziție centrală pe flyer-ul evenimentului (care conduce de asemenea, printr-un cod QR, la site-ul IUF, unde se pot găsi informații suplimentare) i-a determinat pe tineri să se înscrie în acest proiect și să îi ajute și pe alții să îi descopere.

Rând pe rând, licee precum Colegiul Național „I. L. Caragiale”, Colegiul Național „Nichita Stănescu”, Colegiul „Ion Kalinderu” Bușteni, Liceul Tehnologic Administrativ și de Servicii „Victor Slăvescu”, Liceul Tehnologic de Servicii „Sfântul Apostol Andrei”, Liceul Tehnologic „Toma Socolescu” și Liceul Tehnologic Energetic „Elie Radu” au fost vizitate de membri ai echipelor organizatoare și voluntari, dornici să cheme tinerii la Sala Palatului pentru evenimentul IUF – The International University Fair.

Liceenii au avut astfel ocazia să afle ce înseamnă această oportunitate pentru ei, să afle detalii despre desfășurarea IUF – The International University Fair, să pună întrebări și chiar și-au manifestat dorința de a participa, unii dintre ei înscriindu-se online (pe loc!), convinși de multitudinea de motive prezentate.

„Recomand din tot sufletul!”

„IUF este pentru mine locul unde îți poți da seama exact ce ți se potrivește, un eveniment la care ai atât de multe oportunități.

Se va desfășura pe 18-19 martie la Sala Palatului din București, iar în cadrul IUF poți discuta cu reprezentanții universităților din peste 10 țări cum ar fi: România, Franța, Olanda, Germania, Irlanda și lista poate continua. Totodată, acolo va avea loc o conferință numită YouForum, unde speakerii vor aborda diferite teme de interes. Această ediție de primăvară a IUF vine cu peste 40 de expozanți, peste 5000 de programe de licență și masterat, peste 10 țări reprezentante și peste 40 de speakeri.

Recomand din tot sufletul înscrierea la acest eveniment educațional!” a declarat Daria Iarca, teamleader IUF – The International University Fair, în exclusivitate pentru Republika News.

‎‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor