logo
RNTV Live

Alertă în Ploieşti! Mai multe persoane evacuate din bloc din cauza mirosului puternic de gaze/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Alertă în Ploieşti! Mai multe persoane evacuate din bloc din cauza mirosului puternic de gaze. otul s-a întâmplat în această seară după ce s-a simţit miros de gaze într-un bloc din Ploieşti de pe strada Timotei Cipariu. Nu se cunoaște sursa de unde provine. Preventiv au fost evacuate 34 de persoane din apartamentele situate pe aceeași coloana. Este posibil ca mirosul să provină de la o butelie de la subsol.

A fost mobilizat și microbuzul pentru ca oamenii să stea la adăpost până se identifica sursa. Totodată o sa sosească şi autospeciala CBRN de la Ciolpani.

Măsurătorile inițiale s-au realizat cn detectorul multigaz pe care îl deține ISU Prahova. Nu s a depistat niciun gaz periculos.

Ulterior, alte două echipaje de la unitatea distribuitoare au efectuat măsurători care nu au indicat nimic. La măsurătorile realizate de către CBRN nu au fost identificate gaze periculoase, atât la bloc cât în în apropierea acestuia. S-a luat decizia de a se închide ușile și toate gurile de aerisire timp de 15-20 de minute după care se vor efectua din nou măsurători.

UPDATE

După măsurători nu au fost identificate gaze periculoase. S- a decis ca oamenii sa se întoarcă în locuințe. Zona va fi monitorizata pe parcursul nopții de către echipaje de la unitatea distribuitoare de gaze.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor