logo
RNTV Live

Tavi Grigore: “Va fi un meci al orgoliilor, cu Astra II”!

IMG_20171109_132514_resized_20171109_033134545
Cristian Anghelescu

Tavi Grigore: “Va fi un meci al orgoliilor, cu Astra II”!

În această după-amiază, la sala de profil a clubului, a avut loc o conferință de presă la care au participat antrenorul Octavian Grigore și jucătorii Mirel Bolboașă și Mihai Velisar.

Tema întâlnirii cu reprezentanții mass-media a fost meciul cu Astra II, joc programat sâmbătă, la ora 19:15.

Iată ce au declarat cei trei

Octavian Grigore:

“Întâlnim, sâmbătă, o echipă bună, Astra II, o echipă care face o figură frumoasă în acest campionat. Este o trupă pe care am urmărit-o și căreia îi acordăm respectul cuvenit.

Ne așteaptă un joc dificil, un joc al orgoliilor cu o echipă compusă în mare parte din jucători proveniți din zona județului. Sunt convins că vor dori să demonstreze că sunt fotbaliști valoroși! Și unde oare să facă asta dacă nu pe “Ilie Oană”, în nocturnă, cu prima clasată, în fața unui public special? Este clar, suntem pregătiți să înfruntăm o echipă ambițioasă și care nu va avea ce să piardădin acest meci! Sper să la putem oferi fanilor o victorie, la capătul unui joc agreabil așa cum ei apreciază! a spus Grigore.

Antrenamente până pe 8 decembrie

“Vizavi de întrebarea legată de terminarea turului atât de devreme pot declara că, pe de o parte este bine, pe de alta, nu! Nu, pentru că la acest moment echipa este foarte bine pregătită, relațiile de joc s-au sudat, fotbaliștii se cunosc bine. Va urma o pauză, lungă după calendar, relativ scurtă după programul pe care l-am gândit. Vom rămâne să ne antrenăm până pe 8 decembrie, un program mai lejer dar plin de activități cu mingea. Vom căuta și un partener de joc pentru un meci amical, dacă se va putea chiar de prim eșalon. Apoi, vacanță, în jur de o lună și cantonamente și jocuri amicale.

Vizavi de strategia de iarnă, este prematur să discutăm dspre asta și nici nu este corect de vreme de mai sunt de disputat două etape. Imediat după aceea vom anunța și strategia de viitor. În fond, echipa are un singur joc pe care nu l-a câștigat și nici acela pierdut! Am crescut de la meci la meci și ambiția noastră este să demonstrăm că suntem o echipă invincibilă la acest nivel! Nu același lucru se poate spune despre alte echipe de tradiție: Oțelul Galați, Farul Constanța, U Cluj… Imaginea noastră este mereu în prim-plan, suntem Petrolul Ploiești și nu urmărim decât performanță, așa cum am promis!” a conchis tehnicianul “lupilor”.

Ambiția lui Mirel Bolboașă

“Ce era important de spus a făcut-o domnul profesor! Îmi rămâne doar să promit că vom trata meciul cu toată seriozitatea și că vom lua toate punctele puse în joc!

Mi-am dorit mult să vin la această nouă echipă, am avut o accidentare urâtă sezonul trecut și voiam să apăr, să fiu titular. Mulți și-ar dori, la acest moment, să ajungă la Petrolul! Și asta pentru că aici este un climat propice pentru fotbal, sunt oameni de calitate și condiții cum nu găsești la toate echipele din prima ligă! Credeți-mă, știu ce vorbesc, am jucat la multe formații și am și prieteni cu care vorbesc, aproape zilnic! Mi-aș dori să avem un stadion plin, în fond este ultima revedere din acest an, la Ploiești, cu suporterii! Mă capacitez la maxim când văd un stadion plin, orice fotbalist simte cu adevărat fiorul tribunelor! Este un factor motivațional imens!”

Promisiunea lui Mihai Velisar

“Va fi un joc ca și celelalte, pornim favoriți și nu vrem să dezamăgim! Ne dorim o arenă plină și încurajări permanente! Am capacitate mare de effort, îmi place să fac ambele faze chit că mai greșesc în defensivă. Au fost momente de deconcentrare și vreau să cred că le-am depășit! Îmi place să particip la învăluiri, în atac, dar și să fiu aplaudat când opresc acțiunile ofensive ale oaspeților! Voi încerca să fac meciuri bune pentru a nu-l dezamăgi de Mister și mai ales suporterii!”

Interviu pentru britanicii de la “The Guardian”

La finalul conferinței de presă, un coleg de mass-media din Capitală l-a intervievat pe Cosmin Lambru, atacantul Petrolului rămas și el la acținea colegilor după antrenamentul de dimineață.

A fost o solicitare a britanicilor de la “The Guardian”, aceștia dorind să afle povestea de viață a tânărului fotbalist al Petrolului.

Programul casei de bilete

Până mâine, inclusiv, casa de bilete a stadionului „Ilie Oană” va fi deschisă între orele 09:30-17:00, iar sâmbătă de la 09:30 până la ora de start a confruntării.

Preţul biletelor este cel obişnuit (6 lei Peluze, 10 lei Tribuna II, 15 lei Tribuna I şi 20 lei Tribuna 0), acestea putând fi procurate şi online, accesând www.eventim.ro, sau din reţeaua magazinelor partenere Eventim (lista poate fi consultată aici http://www.eventim.ro/ro/outlete/?q=ploiesti).

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor