Eșec categoric pentru Ion Țiriac! Magnatul rămâne fără șanse. Pariul de amploare pe care l-a pierdut

Avion de lux Ion Țiriac
Theo Tănăsescu

Ion Ţiriac a sperat că va da lovitura în tenisul masculin. Din păcate, pentru magnat a fost un pariu ratat.

În urmă cu mai bine de 7 ani, Ion Ţiriac revenea în tenis. Asta s-a întâmplat pentru un jucător cu care spera să dea lovitura. Din păcate, pentru magnat a fost un pariu care s-a pierdut pe drum.

În 2016, Țiriac a semnat un contract de reprezentare cu jucătorul francez Lucas Pouille, căruia i-a devenit manager. Voia să-l ducă spre marea performanţă. De altfel, specialiștii îi prevedeau un viitor strălucitor lui Pouille, iar Țiriac a decis să-i devină manager.

Totuși, francezul nu a confirmat așteptările. Din momentul în care a semnat cu Țiriac, el a câștigat câteva turnee mici de categorie 250. Vârful carierei francezului a fost succesul din 2017 de la Vienna Open. Acolo l-a învins pe Jo-Wilfried Tsonga.

La turneele de Grand Slam, ultimul mare rezultat este semifinala din 2019 de la Australian Open. De atunci a intrat însă într-un con de umbră. A revenit în 2021 în circuit, dar rezultatele sale sunt sub așteptări. Ajuns la 29 de ani, Pouille este pe locul 335 în clasamentul ATP. Este doar o umbră a jucătorului căruia specialiștii îi prevedeau un viitor strălucitor.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor