logo
RNTV Live

Calificare de poveste pentru Astra Giurgiu, la Londra!

673040_673040_interventie_lung
Cristian Anghelescu

Trupa lui Marius Șumudică a reușit calificarea în grupele Europa League după ce, aseară, în fața a peste 57.000 de spectatori, a reușit să câştige meciul retur de pe terenul lui West Ham, scor 1-0, prin golul marcat de ex-petrolistul Teixeira (45) la primul șut al echipei giurgiuvene pe spațiul porții adverse!

După o primă repriză în care mai mult s-a tatonat, de ambele părți, a urmat o a doua în care portarul Silviu Lung jr. a fost imperial! Acesta a ieșit la rampă în minutul 54 la lovitura lui Calleri, cu capul, din apropierea careului de 6 metri. Apoi, cu un sfert de oră înainte de finalul jocului, goalkeeper-ul român a mai scos o dată un şut al lui Fletcher!

Tragerea la sorţi pentru grupele Europa League va avea loc mâine, de la ora 14:00.

Echipele de start:

West Ham: Randolph – Byram, Reid, Ogbonna, Burke (88 Collins) – Nordtveit (46 Valencia) – Gokhan Tore, Obiang, Kouyate, Antonio – Calleri (Fletcher).  Antrenor: Slaven Bilic

Astra: Lung – Săpunaru, Geraldo, Fabricio, Morais – Ioniță (75 Stan), Seto, Lovin (88 Florea), Teixeira – Niculae (57 Oroș), Alibec. Antrenor: Marius Șumudică.

sursa foto: gsp

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor