logo
RNTV Live

Escrocherii cu locuri de muncă în străinătate. Percheziții la Ploiești !

20160823_100113 (Large)
Oana Stoica

La această oră, polițiștii de investigații criminale din Ploiești efectuează 5 percheziții la domiciliul unor persoane bănuite de înșelăciuni. 7 mandate de aducere vor fi puse în aplicare.

La data de  07 septembrie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei și Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, împreună cu luptători S.A.S., efectuează 5 percheziții la domiciliile unor persoane din municipiu, bănuite de înșelăciune. Din cercetări, a reieșit că, în perioada mai – august 2016, aceștia ar fi indus în eroare mai multe persoane, cărora le-ar fi promis facilitarea încheierii unor contracte de muncă în străinătate. Pentru aceasta, victimele ar fi plătit sume cuprinse între 300 și 1.000 de lei. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 20.000 de lei. 7 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele urmând a fi audiate la sediul poliției. La percheziții participă și jandarmi.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor