A fost semnat contractul pentru construirea unui nou sens giratoriu în Prahova

sens giratoriu în Prahova

A fost semnat contractul pentru construirea unui nou sens giratoriu în Prahova

Reprezentanţii CJ Prahova au semnat un contract de asociere între Consiliul Județean Prahova și Primăria Blejoi pentru construirea unui sens giratoriu la intersecția dintre DJ 102 (strada Găgeni) cu DE 107 (strada Hortensiei).

Sxopul este acela de creștera a siguranței rutiere, astfel încât șoferii să nu mai fie tentați să încalce regulile de circulație, provocând chiar și accidente rutiere grave!

Consiliul Județean Prahova va derula întreaga procedură destinată construirii sensului giratoriu. Astfel, va organiza procedurile de achiziție pentru execuția lucrărilor, în baza documentației predate de către Primăria Blejoi.

Pe de altă parte, Primăria Blejoi va asigura cofinanțarea realizării lucrării de infrastructură cu un procent de 35% din valoarea obiectivului de investiție.

Vezi şi https://republikanews.ro/ministrul-sanatatii-a-venit-la-spitalul-judetea-dupa-ce-o-asistenta-a-fost-depistata-cu-covid-19-45-de-persoane-vor-fi-verificate/?fbclid=IwAR36HoiYTLsObhVuDXMNWRUhDYKfcCivECZwRg7DbkkqItTWteZoJZDb0O4

Vezi şi https://republikanews.ro/alegeri-locale-vor-fi-organizate-in-toamna-iar-cele-generale-in-iarna-vezi-data/?fbclid=IwAR0_NBngc0UtklUIIk808L_2TsKY9MpD9U9WQeMiltIQpZOsX_e5qCw5Crk

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here